Hjemve

hjemve-forside

Køb Hjemve hos din lokale boghandler eller hos Saxo

Om Hjemve
I 1962 trÌkker en ung mand en kajak ud i den tyske del af Østersøen. I nutiden anstrenger Anne sig for at leve et sorgløst liv i Mßnchen. I Danmark har Thomas overlevet en krÌftsygdom, som han ikke kan give slip pü. Livet sker, og Anne bliver nødt til at vende tilbage til Danmark, hvorimod Thomas forsvinder. Pludselig trÌnger fortiden, nutiden og manden i kajakken sig pü.

Hjemve er en historie om at lĂŚnges efter at komme hjem. Men hvor og hvad er hjem? Romanen handler ogsĂĽ om at vĂŚre de historier, vi fortĂŚller os selv og hinanden. Kan eller skal vi undslippe vores historier? Og er lykken at finde hjem?

Playliste: Paul McCartney: Golden Slumbers, The Fifth Dimensions medley af Aquarius og Let The Sunshine In, Dolly Parton: Jolene, Bruno Mars: When I Was Your Man, Kasper Winding: Alle har en drøm.

 Mere

“Hun løber mellem bjerget og havet med blussende hjemve”
Artikel i Information om romanen Hjemve og dens tilblivelse

“Alt i alt en spĂŚndende og tankevĂŚkkende lĂŚseoplevelse, som formidles i et nøgternt sprog, der bidrager til en stĂŚrk lĂŚseoplevelse og er holdt i korte, prĂŚcise kapitler.”
https://bookmeupscotty.blogspot.dk/

“Jeg tør godt anbefale denne bog til en mørk efterĂĽrsaften.”
https://www.god-bog.dk/hjemve/

“Man kunne ogsĂĽ sige, at den originale og fascinerende roman, der ligger smukt i forlĂŚngelse af forfatterens to tidligere romaner, ” Sorgforstøveren” og ” Jordfald”, kan lĂŚses som et studie i det modsatte af udlĂŚngsel.”
Anmeldelse i Lolland Falsters Folketidende

Min veninde havde været lige ved at dø og lå på hospitalet. ”Hvad skal der blive af mig, når jeg kommer hjem?”, hviskede hun til mig. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle svare, men sammen prøvede vi at finde en vej, skriver dagens kronikør.
Kronik i Kristeligt Dagblad